Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Advies

Advies aanvragen door Curatio

Los staand van een ontwerp leveren wij ook advies om uw huidige tuin te vernieuwen of om een nieuwe tuin te realiseren. Ons advies start bij een persoonlijk gesprek om te inventariseren en we verdiepen ons in uw specifieke situatie. Problemen worden geanalyseerd bijv. m.b.v. fotos en bezichtigingen en we zullen onze kennis en middelen beschikbaar stellen om uw tuin te perfectioneren. Ook adviseren we hoe uw tuin er op maat kan uitzien. In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan we kijken wat uw wensen zijn en welke stijl past bij de aanleg van uw tuin.

 

Een ieder die advies zoekt over groot groen of landscaping is bij Curatio in goede handen. Of het nu gaat om het aanleg van een nieuw project, duurzaam beheer van groen of verbetering van bestaand groen, onze adviseurs, ontwerpers en vakmensen staan voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke processen wanneer uitgevoerd moeten worden. En met elk proces denken we met u mee.

van concept naar realisatie

Van concept idee naar realisatie van uw tuin

Uw idee word werkelijkheid door middel van onze persoonlijke maar daadkrachtige aanpak.
Heeft u al aspecten omtrent het ontwerp afgewogen of zoekt u nog naar juiste vormen? Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een tuinontwerp op maat. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Of heeft u afdeling al een ontwerp en gaat het om de realisatie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Ontwerp

Ontwerp

Onze tuinarchitecten weten wat voor landscaping belangrijk is. Tijdens het advies en ontwerptraject wordt samen overlegt wat belangrijk is voor uw locatie. Dit resulteert in een op maat gemaakt ontwerp waarin wij ons richten op kwaliteit, duurzaamheid en beleving.
Met een doordacht ontwerp en bewezen vakmanschap kunnen wij de beheerskosten beperken. Hierdoor denken wij na aanleg ook aan u. Aan het eindresultaat ziet u het niet af, wel in de besteding uitgaven. Zo denken wij ook toekomstgericht.
Voor zowel bedrijfstuinen als recreatieparken en instellingen zijn wij uw sterke partner om uw locatie zowel uniek als beleefbaar te maken.

Probleem, analyse en realisatie

Weet u niet waar u moet beginnen? Wij lossen uw probleem op met de nodige kennis van tuinen en de juiste middelen. Het kan hierbij gaan bij een deel aanleg van uw tuin of wellicht de hele tuin. Wij ondersteunen u graag met het aanleggen van uw gazon, het maken van een border, het leggen van (sier-)bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers. Tevens kan u ook bij ons terrecht voor het plaatsen van een tuinhuis, pergola of schermen van betongaas. Eveneens kunt u ook deskundig advies verwachten over de beplantingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld het aantal zonuren, de benodigde verzorging en de vochtigheidsgraad.

We zorgen ervoor dat de mogelijkheden helder zijn en wat een tuinontwerp en offerte in houdt. Denk daarbij aan welke stappen moeten worden gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij zullen nadat er een tuinontwerp en offerte is gemaakt een vervolgafspraak met u maken.

Contact

Naam
whatsapp