Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Grondverzet door Curatio

Wilt u een trampoline laten ingraven? Oude bestrating laten verwijderen? Een haag laten weghalen? Of een vijver of zwembad aanleggen? Voor deze grotere graafwerkzaamheden kunt u Hoveniersbedrijf Curatio inschakelen. Met onze eigen machines klaren wij elke klus die te zwaar is om met de hand te doen.

 

Machines voor grondverzet doen het zware werk in de tuin

Onkruid wieden, snoeien, nieuwe beplanting … veel werkzaamheden in de tuin kunnen met de hand gedaan worden. Maar soms is een klus daar echt té groot of zwaar voor. Bijvoorbeeld bij de aanleg of een grote renovatie van de tuin. Dan zetten wij onze machines in. Wij hebben een trekker, een dumper en een mobiele kraan in eigen bezit. Die doen het zware werk. Niet voor niets huren ook gemeenten, provincies, waterschappen en (infra)bedrijven onze kraan en kraanmachinist vaak in voor grondverzet en graafwerkzaamheden.

 

Complete aanleg of renovatie van uw tuin

Laat u uw tuin aanleggen of renoveren door Hoveniersbedrijf Curatio? Dan is het goed om te weten dat wij ook het grondverzet en andere zware werkzaamheden zelf uitvoeren. Er hoeven geen andere specialisten te worden ingeschakeld, zodat we u snel en goed van dienst kunnen zijn.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Project formulier

Hidden
whatsapp