Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Wespenbestrijding

De juiste materialen, de juiste mensen, de juiste kennis onder 1 dak. Vakmanschap is het juiste woord voor de uitvoering van de werkzaamheden. In onze aanpak kunt u er van op aan dat er kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt die op vakkundige wijze aangebracht worden.

 

Wespennest in uw huis of bedrijfspand?

Wanneer er in huis of uw gebouw veel overlast van wespen ontstaat is de kans groot dat er een wespennest aanwezig is. De wespen die uw huis of gebouw binnen dringen zijn op zoek naar hun nest en vliegen rond en  worden in hun zoektocht agressief, zeker in de zomermaanden. Wanneer de wespen gedurende langere periode niet gevonden hebben kunnen erg vermoeid raken. Deze wespen raken gedesoriënteerd en  komen op verschillende plekken in huis terecht. Een wespenplaag kan dan voor veel overlast zorgen.

 

Wanneer u meerdere wespen aantreft in of rondom uw huis of gebouw is het verstandig op voorzichtig op zoek te gaan naar het wespennest. Door een beginnend wespennest te laten bestrijden voorkomt u overlast in de latere periode. Kijk goed waar de wespen naartoe vliegen. Dit zijn bijvoorbeeld regelmatig muurvoegen of boeidelen.

 

Wespennest laten verwijderen

Een wespennest zelf verwijderen raden wij af. Zeker bij een nest in de spouwmuur of zolder moet de toegepaste behandeling vakkundig uitgevoerd worden. Bij het bestrijden kunnen de wespen erg agressief worden en sneller beginnen met steken. Het dichtstoppen van de in en uitvliegopeningen is niet altijd de correcte oplossing en in sommige gevallen werkt dit zelf averechts. Ze zullen op zoek gaan naar andere openingen en in u huis of gebouw terecht kunnen komen.

 

Curatio Landscaping werkt met professioneel wespenbestrijdingsmiddelen en veiligheidsmiddelen. Hiermee kunnen wij op een verantwoorde en effectieve manier uw wespenplaag verwijderen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Project formulier

Hidden
whatsapp