Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Terreinbeheer door Curatio

Terreinbeheer draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Welke gebruikersbestemming er u ook aan geeft Curatio Landscaping heeft uw wensen en bestemmingseisen voorop staan. Of het nu gaat om een parkeerplaats of een groene tuin, wij hebben de kennis en kunde in huis om het totale terreinbeheer uit te voeren.

 

Bedrijfsterrein als visitekaartje

Voor ieder bedrijf geldt dat het terrein eromheen het visitekaartje is. En voor sommige sectoren en bedrijven is dit nóg belangrijker. Een slecht onderhouden parkeerplaats geeft een onhygiënische en verwaarloosde indruk. Bovendien zorgen afgevallen bladeren en hoge onkruiden op het terrein voor een grotere kans op ongedierte.

 

Tijdelijke inhuur van hoveniers

Onze complete aanpak bestaat naast het groenonderhoud ook totale terreinbeheer. Deze bestaan o.a. uit (her)straten, onkruidbestrijding op verhardingen, opruimen zwerfafval. Daarbij horen ook het plaatsen en reinigen van straatmeubilair, en het plaatsen en onderhouden van afrasteringen. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Naast de werkzaamheden voor bedrijven doen wij ook het onderhoud van de openbare ruimte voor gemeentes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Project formulier

Hidden
whatsapp