Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

De juiste materialen, de juiste mensen en de juiste kennis

Tuinaanleg door Curatio

Bij vakmanschap komt het niet alleen aan op pure vaktechnische kennis en vaardigheden. De persoonlijke instelling van Hoveniersbedrijf Curatio speelt een voorname rol in het uiteindelijke tot stand komen van onze hoogwaardig dienst en tuingenot.

 

De beplanting in een border moet een mooi geheel vormen en op elkaar afgestemd zijn. Onontbeerlijk hiervoor is plantenkennis en die is bij Hoveniersbedrijf Curatio ruimschoots aanwezig. De uitvoering voor de aanleg van uw tuin wordt door ons vakkundig verzorgd omdat we jaarlijks op de hoogte blijven van wat er op tuingebied mogelijk is. Bij ons kunt u ook terecht voor houtbouw. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakt overkappingen, tuinhuizen en veranda’s.

 

Alleen door het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw tuin kan er een goede relatie opbloeien tussen opdrachtgever en Hoveniersbedrijf Curatio. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoer heeft u te maken met één aanspreekpunt!

Hoe werken we?

Een helder stappenplan

Ontwerp door Curatio

Als u besluit met ons in zee te gaan, kunnen we uw tuin gaan ontwerpen. Uw wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp. Ons plan van aanpak bestaat verder uit een gedetailleerd ontwerp met daarbij een gespecificeerde offerte.

 

Overleg met Curatio

Samen met u gaan we het plan bespreken. Waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken.

 

Uitvoering door Curatio

Wanneer u uw ontwerp en offerte heeft goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de uitvoering: het aanleggen van uw tuin en wordt uw tuin tot in de puntjes verzorgd.

Variatie in uw tuin

Mooie, unieke elementen

Bij de aanleg van uw tuin houden we ons met meer bezig dan alleen maar planten en graszoden. Zo is het bij ons ook mogelijk om te kijken naar de aanleg van een vijver of sierbestrating. Uiteraard nemen we mooie verlichting mee in het ontwerp en zorgen we er zo voor dat u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten.

 

Daarnaast kunnen wij ook een sedum dak (gras dak) voor u aanleggen. Een sedum dak is een groene manier om uw huis te bekleden. Het helpt voor het besparen van energie en verlengt de levensduur van uw dakleer aanzienlijk.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor grondverzet. Wanneer u bijvoorbeeld een trampoline ingegraven wilt hebben in uw droomtuin, kunnen wij dit voor u realiseren. Zo zijn wij beschikbaar voor al uw grotere graafwerkzaamheden.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Naam
whatsapp