Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Curatio

Duurzaam ondernemen en de CO2 prestatieladder

Milieu is een steeds belangrijkere wordende maatschappelijke verantwoording. Als groene onderneming beheerst de Curatio Group B.V. een intrinsieke verantwoording omtrent leefbaarheid, milieu, en CO2-emissies.

Vanaf 2020 is de Curatio Group B.V. ook begonnen met het inzichtelijk maken van haar energiestromen en de opzet naar de CO2 prestatieladder.
Met het behalen van de CO2-prestatieladder in 2022 heeft Curatio ook haar CO2-reductiemaatregelen volledig inzichtelijk en geïntegreerd binnen de bedrijfsvoering.

Curatio blijft evenwel structurele veranderingen en doelen vorm geven, waaronder een verdere certificering in de CO2 prestatieladder, en de doelstellingen te implementeren om hieraan blijvend te voldoen. Bovendien wordt er ingezet in het behalen van nieuwe milieucertificaten, welke een verdere, beduidende en merkbare, effect hebben op het borgen van milieubesparende maatregelen.

Op deze duurzame benadering en toepassing in de bedrijfsvoering zal Curatio Group B.V. zich blijvend onderscheiden om gezamenlijk toe te werken naar een duurzame samenwerking met haar klanten, leveranciers en stakeholders.

Voor meer informatie omtrent de CO2-prestatieladder verwijzen wij u naar www.SKAO.nl

 

Curatio

Certificaat

Om onze CO2-prestatieladder certificaat te bekijken kunt u klikken op de onderstaande link:

Curatio

Doelstellingen

Om onze doelstellingen te bekijken kunt u klikken op de onderstaande linkjes:

 

whatsapp