Ga naar de inhoud
Bel ons op 0524 20 80 05 of mail naar

Groen advies

Van ontwerp tot beheer

Uw idee word werkelijkheid door middel van onze persoonlijke, maar daadkrachtige aanpak. Heeft u al aspecten omtrent het ontwerp afgewogen of zoekt u nog naar juiste vormen? Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een ontwerp op maat. Heeft u afdeling al een ontwerp en gaat het om de realisatie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Aanleg

Realisatie

De juiste materialen, de juiste mensen, de juiste kennis onder één dak. Vakmanschap is het juiste woord voor de uitvoering van de werkzaamheden. In onze aanpak kunt u er van op aan dat er kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt die op vakkundige manier aangebracht worden.

 

De persoonlijke instelling van Curatio Landscaping speelt een voorname rol in de uiteindelijke tot standkoming van onze hoogwaardige dienst en tuingenot.

 

Openbaar groen uit zich in grotere projecten steeds vaker naar belevingsparken of recreatiemogelijkheden. Hierbij spelen vaak meerdere belangen bij. De inrichting van het openbare gebied is waar Curatio Landscaping veel ervaring mee heeft. De uitvoeringsfase komt neer op de juiste vertaalslag in tijd, materialen en mankracht. Onze organisatie is hier ruim bekend en ervaren mee. Hierin nemen wij een zorgvuldige afstemming van onze werkzaamheden met onze opdrachtgever en eventuele andere partijen.

Onderhoud

Onderhoud van de openbare ruimtes

De openbare ruimte moet schoon, veilig en netjes zijn. De bewoners van uw gemeente moeten kunnen genieten van het openbaar groen. Daar is een zorgvuldige aanleg én goed onderhoud voor nodig. Maaien van groenstroken, parken en kunstwerken, straatwerkzaamheden, boomverzorging, onkruidvrij houden van borders en verhardingen horen bij de dagelijkse verzorging van de openbare ruimte.

 

Openbaar groen draait om de uitstraling en beleving van de openbare ruimte. De openbare ruimtes vragen een ieder om een andere of specialistische aanpak. Curatio Landscaping heeft dan ook haar naast de opdrachtgever, ook vaak te maken met eventuele gebruikers of burgers tijdens de uitvoer van de werkzaamheden. Hierin zetten wij beide partijen centraal om eventuele problemen in de toekomst voor te zijn.
Daarbij kunnen we dankzij onze volledige bedrijfsvoering een compleet aanbod bieden wanneer het gaat om de verschillende onderhoudswerken.

 

Wilt u altijd een beroep kunnen doen op specialistische hoveniers? Neem dan contact met ons op via het formulier. Samen bekijken we hoe we u kunnen helpen met het onderhoud van het openbare groen in uw gemeente.

Uw professionele visitekaartje

Bedrijfsonderhoud

Uw bedrijfspand wordt ook wel gezien als een levensgroot visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat de uitstraling netjes is en de omgeving er goed bij ligt. Wij houden ons bij Curatio druk bezig met het onderhouden en verbeteren van de omgeving rondom uw bedrijfspand.

 

Voor het onderhoud van bedrijven hebben we een apart samengesteld onderhoudsprogramma voor elk type terrein. We werken met de nieuwste methodes zoals heet waterkokers en bestrijdingsmiddelen. Zo zorgen wij ervoor dat u geen werk ondervindt aan het onderhouden van uw bedrijfsomgeving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Specialisaties

Naast de werkzaamheden die wij kunnen verrichten aan uw tuin of openbare ruimtes, beschikken we over een aantal specialisaties. Zo houden we ons onder andere bezig met het bestrijden van de eikenprocessierups, boomverzorging en wespenbestrijding.

 

Ook is het bij ons mogelijk om in de winter gebruik te maken van onze winterdienst. De winterdienst bestaat uit het bereikbaar maken/houden van uw bedrijfspand. Dit doen wij door sneeuw te ruimen en gladheid tegen te gaan. Wij kunnen zowel grote als kleine terreinen sneeuwvrij maken en strooien preventief tegen gladheid.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Project formulier

Hidden
whatsapp